Toimitilat Aberdeenilta - ratkaisu yrityksesi tilatarpeeseen

Vuokraamme päämiestemme omistamia toimitiloja, joiden arvo on yhteensä noin 0,9 mrd euroa. Valikoimastamme löytyy hyviä vaihtoehtoja toimisto-, liike- ja logistiikkatilaa tarvitseville yrityksille. Kohteemme kattavat kaikista tilatyypeistä eri kokoluokat ja sijainnit pääkaupunkiseudulta Suomen suurimpiin kaupunkeihin.

Ota yhteyttä vuokraustiimiimme  vuokraus@aberdeenstandard.com tai p. 010 3040 300 - yhdessä löydämme juuri teidän yrityksellenne sopivat toimitilat.

Toimistotilat oikeissa osoitteissa

Aberdeen vuokraa toimistotiloja pääkaupunkiseudulta ja ympäri Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätätöityjä tilaratkaisuja erikokoisille yrityksille. Huolehdimme kiinteistöistämme aktiivisesti varmistaaksemme vuokralaistemme menestyksen.

Kauppa käy oikean sijainnin liikepaikoilla

Myymälöiden menestymiselle asiakasvirrat ja ostovoima ovat ratkaisevia tekijöitä.  Hyvä sijainti, toimivat ratkaisut ja liiketilojen korkea laatutaso sekä niiden jatkuva kehittäminen ovat päämiestemme kiinteistösijoittamisen perustekijöitä. Kiinteistön manageeraus tarkoittaa kauppakeskuksissa sen hyvää hoitamista sekä aktiivista toimintaa vuokralaisten menestyksen edistämiseksi.

Tehokkaat tilat tuotantoon ja varastointiin

Valikoimassamme olevat tuotanto- ja varastotilat soveltuvat erityisesti pk-yritysten käyttöön. Tilat sijaitsevat strategisesti hyvillä paikoilla pääkaupunkiseudulla ja  kasvukeskuksissa eri puolella Suomea.

Ota yhteyttä

Kirsi Väisänen, Letting Manager
Puhelin/GSM +358 (0)50 5495101

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@aberdeenstandard.com