Aberdeenin transaktiopalvelut – asiantuntija toimitilamarkkinoilla

Toimimme transaktiotiimissä neuvonantajina kotimaisille ja ulkomaisille päämiehillemme heidän osto- ja myyntitoimeksiannoissaan. Palvelumme kattaa kaikki kiinteistökauppaan liittyvät osa-alueet, kuten analyysit, arvonmääritykset, tuottolaskelmat, kuntoarviot jne. Intressiristiriitojen välttämiseksi emme harjoita perinteistä välitystoimintaa. Etsimme koko ajan mielenkiintoisia sijoituskohteita markkinoilta. Transaktiovolyymimme on ollut vuodesta 2006 lähtien yhteensä n. 2,5 mrd euroa.

Myymme

Myymme aktiivisesti kiinteistökohteita päämiehiemme toimeksiannosta noudattaen ennalta määriteltyjä exit-strategioita. Myynnissämme on monipuolinen valikoima kiinteistöjä ympäri Suomen kaikista tilatyypeistä ja kokoluokista, niin sijoittajalle kuin omaan käyttöön. Tarkista myyntikohteemme yllä olevalla haulla!

Ostamme

Ostamme pääasiassa yli 25.000 asukkaan kaupungeissa sijaitsevia liike-, toimisto- ja varastokiinteistöjä hyödyntäen Aberdeenin paikallisorganisaatioiden asiantuntemusta. Priorisoimme ostokohteissamme vakavaraisia vuokralaisia määräaikaisin vuokrasopimuksin. Teemme kohteissa kassavirtaperusteisen arvonmäärityksen, teknisen analyysin ja muut mahdolliset päämiestemme edellyttämät tarkastukset.

Ota yhteyttä

Henrik Eskolin, Head of Transactions
Puhelin/GSM +358 (0)10 3040 377/+358 (0) 40 755 1774

Sähköpostiosoitteet: henrik.eskolin@aberdeenstandard.com

Jari Pouttu, Senior Transaction Manager
Puhelin/GSM +358 (0) 10 3040354

Sähköpostiosoitteet: Jari.Pouttu@aberdeenstandard.com