Sosiaalista mediaa koskeva politiikka

Sosiaalista mediaa koskeva politiikka – paikalliset markkinat (EMEA)

Aberdeen Asset Management (Aberdeen) julkaisee sosiaalisessa mediassa sisältöä ainoastaan informaatiotarkoituksiin eikä sitä tule pitää yksilöllisenä sijoitusneuvona tai suosituksena sijoittaa tiettyihin arvopapereihin tai omaksua tiettyä sijoitusstrategiaa. Julkaistua informaatiota ei pidä käsittää kaikkien tiettyä maata, aluetta, sijoitusta tai strategiaa koskevien olennaisten tekijöiden kattavaksi analyysiksi. Koska markkinat ja taloussuhdanteet muuttuvat, Aberdeenin kommentit, mielipiteet ja analyysit ovat julkaisupäivän tilanteen mukaisia ja voivat muuttua ilman ennakkovaroitusta. Jokainen luottaa julkaistuun informaatioon oman harkintansa mukaan. Ennen sijoituspäätöksen tekemistä tulisi pyytää neuvoja ammattilaiselta.

Kolmansien osapuolten esittämät ja/tai sivustolle linkitetyillä sivustoilla julkaistut mielipiteet tai suositukset ovat kyseisten kommenttien esittäjien omia eivätkä edusta Aberdeenin tai sen tytäryhtiöiden näkemyksiä. Aberdeen ei vahvista eikä takaa kolmansien osapuolten julkaiseman sisällön oikeellisuutta eikä vastaa epätarkkuuksista tai virheistä. Aberdeen ei vastaa muiden verkkosivustojen käyttöehdoista tai yksityisyydensuoja- tai tietosuojaperiaatteista.

Aberdeen on rekisteröity Skotlannissa osoitteeseen 10 Queen’s Terrace, Aberdeen, AB10 1YG, No. SC108419, 10 Queens Terrace, Aberdeen, Iso-Britannia, ja on Ison-Britannian Financial Conduct Authorityn hyväksymä ja valvoma varainhoitoyritys.

Kommentointiohjeet

Älä julkaise sosiaalisen median sivustoillamme henkilö- tai tilitietojasi. Sosiaalisen median sivustoillamme ei tule tehdä toimeksiantopyyntöjä, esittää omia sijoituksia koskevia kysymyksiä tai käsitellä asiakaspalveluasioita. Ota yhteyttä Social.Media.Finland@aberdeen-asset.com

Palvelujen seuraajien ilmaisemat mielipiteet eivät välttämättä edusta Aberdeenin näkemyksiä. Kommentit moderoidaan ja julkaistaan harkintamme mukaisesti.

Aberdeen varaa oikeuden estää kommentit seuraajilta, jotka julkaisevat asiatonta tai loukkaavaa tai testimoniaaliksi, sijoitus-, vero- tai lakineuvoksi tai luonteeltaan mainostavaksi katsottavaa sisältöä. Aberdeen varaa myös oikeuden estää kommentit seuraajilta, joiden omalla sosiaalisen median sivustolla on loukkaavaa tai asiatonta sisältöä tai joka toimii mainossivustona.

Sisäiset säännöt

Sisäisten sääntöjen tarkoituksena on varmistaa, että arvostettu yhteisömme voi julkaista kommentteja turvallisessa ja suojatussa ympäristössä.

Aukioloajat

09.00–17.00 (CET/CEST), ma–pe (suljettu paikallisina pyhäpäivinä). Tänä aikana pyrimme vastaamaan julkaisuihisi 24 tunnin kuluessa. Jos julkaiset kommentteja tai kyselyitä muuna aikana, saatamme vastata niihin vasta seuraavana työpäivänä.

Tietosuoja

Emme KOSKAAN pyydä henkilö- tai tilitietoja sosiaalisen median kautta. Voimme kuitenkin pyytää lähettämään lisätietoja yksityisviestinä, jotta voimme vastata tiedusteluihisi suoraan. ÄLÄ julkaise äläkä kommentoi mitään henkilötietoja tai luottamuksellista tietoa tällä sivulla. Poistamme tällaista tietoa sisältävät viestit välittömästi niiden tultua tietoomme.

Moderointi

Yksilönsuojan varmistamiseksi varaamme oikeuden poistaa sivustoilta julkaisut, jotka sisältävät

 • henkilötietoja tai luottamuksellista tietoa (käyttäjien oman yksityisyyden suojaamiseksi)
 • halventavaa, herjaavaa tai loukkaavaa kielenkäyttöä tai vihapuhetta
 • laitonta tietoa
 • trollausta tai tahallista häiriköintiä
 • teollis- ja tekijänoikeuksien loukkauksia
 • kaupustelua
 • haittaviestejä (spam)
 • linkkejä kolmannen osapuolen sivustolle
 • haitallista sisältöä
 • omia virheitämme
 • epätarkkoja, harhaanjohtavia tai asiattomia kannanottoja tuotteisiimme, palveluihimme ja henkilöstöömme.

Älä julkaise sosiaalisen median tileillämme tällaista materiaalia sisältävää sisältöä.

Erityisesti huomioon otettavaa

 • Sisällön käyttö: elleivät sosiaalisen median kanavan omat käyttöehdot tätä kiellä, käyttämällä palvelujamme myönnät Aberdeenille ei-yksinomaisen, rojaltivapaan, pysyvän, maailmanlaajuisen oikeuden käyttää, kehittää, jäljentää, muuttaa, mukauttaa, julkaista, jakaa ja esittää materiaalia missä tahansa mediassa.
 • Aberdeen Asset Management ei ole sidoksissa Twitteriin tai LinkedIniin; meillä ei ole määräysvaltaa siihen, miten Twitter tai muut kolmannet osapuolet käyttävät sivustolla jakamaasi tietoa. Tarkista asia sosiaalisen median kanavan omista yksityisyydensuoja- ja tietosuojaperiaatteista.
 • Aberdeen Asset Management ei anna taloudellista neuvontaa.
 • Sosiaalisen median tilien sisältö on tarkoitettu ainoastaan yleiseksi informaatioksi, emmekä anna minkäänlaisia takeita sen täydellisyydestä, oikeellisuudesta tai ajantasaisuudesta. Siinä määrin kuin laki sen sallii, emme vastaa tämän tiedon käytöstä johtuvista vahingoista.
 • Olemme sosiaalisen median tileillämme julkaistun sisällön teollis- ja tekijänoikeuksien omistaja tai lisenssinhaltija. Varaamme oikeudet tähän materiaaliin. Sen käyttö on sallittu sosiaalisen median kanavien omien käyttöehtojen poikkeuksia lukuun ottamatta ainoastaan yksityistarkoituksiin.
 • Tämän sivun käyttö tai avaaminen käsitetään ilmoitukseksi kyseisen sosiaalisen median kanavan käyttäjäsopimuksen tuntemisesta ja sitoumukseksi sen noudattamiseen.
 • Julkaise vain näiden sisäisten sääntöjen mukaisia kommentteja

Aberdeenin yksityisyydensuojaperiaatteet ovat kokonaisuudessaan luettavissa täällä.

Twitterin käyttöehdot ovat luettavissa täällä.

LinkedInin käyttäjäsopimus on nähtävissä täällä.